З День Вишиванки!

Виховання патріотизму, любові та поваги до звичаїв і традицій свого народу, своєї Батьківщини, своєї родини, формування загальнолюдських цінностей, взаєморозуміння і взаємопідтримки усіх учасників освітнього процесу - одне із пріорітетних завдань Новоград-Волинської загальноосвітньої школи №2.

У день вишиванки, 19 травня, у закладі було організовано фотофлешмоб "З Україною в серці". Мета заходу - формування у дітей переконання, що носити національний одяг, називати себе українцем, цінувати те, за що боролися і продовжують відстоювати наші герої, те, що передавалося нам з покоління в покоління - це гордість, це патріотизм, це подяка усім, хто зберіг для нас нашу рідну Україну.

Учні та педагоги школи-родини №2 вишикувалися у слово "Україна", аби з висоти пташиного польоту було видно ім'я нашої держави, аби "вільним птахом" розліталося переконання, що тут живуть, працюють, навчаються і виховуються українці.

Ми щиро віримо, що єдність, дружба, розуміння один одного, любов до всього, що зветься українським, повага до нашого духовного надбання, моральних цінностей будуть сприяти тому, аби нашим дітям вдалося побудувати у майбутньому сильну, розвинуту, забезпечену державу.

Педагогічний, учнівський та батьківський колективи школи-родини №2 вітають усіх з ДНЕМ ВИШИВАНКИ!

/Files/images/2020-2021_navchalniy_rk/188556119_3489745667792344_5540148638320918244_n.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 91

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.