Шкільний НЕщоденник Новоград-Волинської школи-родини №2. Особливий випуск. День пошуку веселки: здійсненні та нездійсненні мрії вчителів.

Сьогодні, 4 квітня, відзначається багато свят і пам'ятних дат. Найбільше - Великдень християн західного обряду. Вітаємо всіх, хто сьогодні згадує і радіє диву Воскресіння Ісуса Христа.

.

Медіапроєкт "Шкільний НЕщоденник" інформаційний, пізнавально-розважальний. Тому дним із завдань його є донесення до учасників і глядачів інформації про те, що відбувається довкола, чим живуть і про що мріють діти і дорослі. Ми досліджуємо, вивчаємо, чому присвячений кожен день, і відповідно до цього обираємо тему наступного випуску програми.

.

У будні дні учасниками проекту є учні нашої школи-родини. А от сьогодні о нашого шкільного медіапроєкту долучилися і педагоги. Серед свят, які відзначають 4 квітня (День вітаміну С, День газетяра, День моркви, День веб-майстра, День створення НАТО та ін.), темою випуску ми обрали ДЕНЬ ПОШУКУ ВЕСЕЛКИ.

.

Кажуть, що людину, яка пройде під веселкою, чекає щасливе майбутнє. Кожна людина сама обирає, що їй потрібно для щастя. Але 100 % можна стверджувати, що ми почуваємося щасливими, коли здійснюються наші мрії.

.

Тож особливий випуск програми "Шкільний НЕщоденник" присвячений здійсненним і нездійсненним мріям наших вчителів.

.

Запрошуємо до перегляду. Прямий ефір розпочинається о 12 год на YouTube-каналі "Школа-родина".

wym-1617883232253

Кiлькiсть переглядiв: 40

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.