Повернутися до звичайного режиму

Міський семінар учителів математики.

2 грудня 2016р. в нашій школі було проведено міський семінар учителів математики за темою «Стимулювання і розвиток свідомого ставлення учнів до засвоєння знань з математики».

У рамках семінару вчителі математики ознайомили колег з інших шкіл з методами навчання, які стимулюють засвоєння знань. Як ці методи опрацьовані, і в яких формах втілюються в різних типах уроків та на різних етапах уроку.

Вчитель Корнійчук І.В на відкритому уроці «Довжина кола і дуги кола» для стимулювання і активізації навчально-пізнавальної діяльності застосувала картки успіху, зазначила практичну значущість зазначеної теми на конкретних прикладних задачок, які пов’язані з архітектурою, музикою, живописом.

Робота семінару передбачала два заняття в педагогічній майстерності (майстер-класи).

На одному з них Мартинюк О.В поділилась досвідом про те, як метод навчальної дискусії допомагає при опрацюванні та вивченні теоретичного матеріалу по темі «Паралелограм, його види та властивості». В процесі такої дискусії учні під керівництвом вчителя складають опорний конспект.

На наступному занятті майстер-класу вчитель Корнійчук Л.В. ознайомила колег з перевагами використання мультимедійних та комп’ютерних засобів на уроках математики та провила практичне заняття з метою формування навичок створення перевірочних тестів.

На обговоренні результатів роботи семінару було відмічено, що вчителі математики нашої школи продемонстрували високий рівень володіння теоретичними знаннями та практичними навичками по темі семінару.

/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3932.JPG /Files/images/semnar_matematikv/DSC_3934.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3938.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3941.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3948.JPG /Files/images/semnar_matematikv/DSC_3951.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3954.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3956.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3966.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_3975.JPG /Files/images/semnar_matematikv/DSC_3992.JPG /Files/images/semnar_matematikv/DSC_3997.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_4005.JPG/Files/images/semnar_matematikv/DSC_4009.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 260

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.