Табір "Дивосвіт"

Літо – час, коли школярі мають можливість відпочити від шкільних клопотів зміцнити своє здоров`я. Це найцікавіша пора для дітей, час захоплюючих пригод і поїздок, нових знайомств та зустрічей. Наскільки цей відпочинок стане для них активним, пізнавальним, пам’ятним, багато в чому залежить від нас, дорослих.З метою організації продуктивного та змістовного дозвілля школярів у школі-родині №2 м. Новограда-Волинського діє денний літній пришкільний табір «Дивосвіт». Цьогоріч табірна зміна тривала з 29 травня по 15 червня. Кожен день у таборі був тематичним і мав свою назву: «Дивознай», «Дивосвіт», «Дивостарт», «Диводитини», «Дивокниги», «Дивозал», «Дивомистецтв», «Дивофантазії», «Диворозваги», «Дивоказки», «Дивобізнес», «Дивокрай», «Дивосвіте, прощавай!».

Протягом трьох тижнів діти брали участь у різноманітних заходах, інтелектуальних іграх, вікторинах, при проведенні яких вихователі намагалися не лише перевірити та закріпити знання дітей, а й поповнити новою і цікавою інформацією із життя рослин, тварин, людей. Були проведені пізнавальні екскурсії різної тематики: до річки, оглядова екскурсія у ЦНТТУМ «Іграшковий дивосвіт», музею родини Косачів, краєзнавчого музею, Центру соціальних служб сім’ї, дітей та молоді, пожежної частини.
Діти отримали безліч неймовірних вражень та яскравих емоцій, які будуть супроводжувати їх все літо.

/Files/images/tabr_2018/11.jpg

/Files/images/tabr_2018/10.jpg/Files/images/tabr_2018/5.jpg/Files/images/tabr_2018/6.jpg/Files/images/tabr_2018/9.jpg/Files/images/tabr_2018/12.jpg

Кiлькiсть переглядiв: 453

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.