ВІФЛЕЄМСЬКА НІЧ

Різдво – одне з головних християнських свят, що знаменує народження Ісуса Христа у Віфлеємі.

9 січня, за ініціативи бібліотекаря Тетяни Василівни Романюк, у загальноосвітній школі №2 для учнів 7-10 класів, батьків та вчителів відбулася різдвяна вистава «Віфлеємька ніч». Метою цього заходу було завдання відтворити одну з біблійний історій, що змінила людство. Учні та гості разом із героями поринули у світ захоплюючих сцен страждань та переживань подій минулого.

По-справжньому артистично виконували ролі учні різних класів: Тюфанова Іванна, Корнійчук Ілля,Гаврилюк Ірина, Рожок Сергій, Колесник Марія, Голишевський Володимир, Ковальчук Олег, Семенчук Владислав, Гарбовський Олексій, Кравчук Євген, Кравчук Максим.

Вистава супроводжувалась уривками фільму «Біблія», які пов’язували перехід від однієї дії до іншої. Монтаж даного фільму зробив учень 10 класу Рожок Сергій.

Ця вистава – не тільки відображення цікавого та милого кожному українському серцю давнього минулого, але й спроба відповісти на найважливіші питання життя, народження віри і надії.

Щиро сприймали пробуджені радісним християнським привітом глядачі у залі величну українську коляду у виконанні молодіжного хору. Радість на обличчях, позитивні емоції дали змогу відчути дух Різдва. У залі панував різдвяний настрій, а батьки та вчителі, які були присутні на святі, неначе повернулися у своє дитинство, знову пережили неповторні миті.

Тільки дитячим ентузіазмом та витривалістю керівника можна пояснити успішність цього заходу. У всіх учасників свята були чудові костюми, створені з любов’ю та фантазією. А діти, які впродовж усього цього дійства вели гостей святими стежками, напевно надовго запам’ятають величність свята.

/Files/images/_1_a_klas/1/DSC_0401.JPG/Files/images/_1_a_klas/1/DSC_0419.JPG/Files/images/_1_a_klas/1/DSC_0447.JPG/Files/images/_1_a_klas/1/DSC_0458.JPG/Files/images/_1_a_klas/1/DSC_0463.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 518

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.