Тиждень точних наук.

З 13.03 по 17.03 в нашій школі проходив тиждень точних наук. Організаторами тижня були учителі хімії, фізики, математики та інформатики. Девізом тижня був вислів відомого французького діяча Ж.Ж. Руссо «Тисячі шляхів ведуть до помилки, лише один - до істини».

Для учнів 5-11 класів було підготовлено та проведено багато заходів. Незалежно від вікової категорії учні із задоволенням брали участь у різноманітних квестах, створенні дошки інтерактивного опитування «Для чого вивчати точні науки», у фото-проекті «Наука і професія».

Протягом предметного тижня відбулися такі заходи, як «Посвята в юні фізики», «Інтелектуальні перехрестя» для учнів 8-х класів, «Кращий знавець сірникових головоломок», квест «Знайди хімічний елемент», квест «Таємниці кола».

Учням молодших класів було запропоновано поринути у загадковий галактичний світ, відвідуючи інтернет-кафе.

Новим та незвичним для учнів став конкурс тематичних статусів ВК, а також «Селфі з вченим».

Кульмінацією тижня стала виставка мила ручної роботи, яке було створено учнями 11 класу.

Школярі вкотре мали змогу впевнитися, що точні науки, які вони вивчають в школі, їх зміст, закони, безпосередньо пов’язані з буденним життям кожної людини.

/Files/images/tijdent_matematiki_/IMG_3197.JPG /Files/images/tijdent_matematiki_/P3139031.JPG /Files/images/tijdent_matematiki_/P3139037.JPG

Кiлькiсть переглядiв: 362

Коментарi

Для того, щоб залишити коментар на сайті, залогіньтеся або зареєструйтеся, будь ласка.